Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امورشهری و شوراهای استانداری لرستان جزئیات تعطیلی شهرداری ویسیان را تشریح کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، ظهر امروز انتشار تصویری از قفل و زنجیر بر درب شهرداری ویسیان از تعطیلی این شهرداری خبر می دهد، انتشار تصاویر تعطیل شدن شهرداری ویسیان در فضای مجازی واکنش های متعددی از طرف مردم به همراه داشته است به همین منظور به سراغ مسئول مربوطه رفتیم تا از واقعیت ماجرا با خبر شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 عنایت الله میرزایی مدیرکل امورشهری و شوراهای استانداری لرستان در این رابطه در گفت‌و گو با خبرنگار تسنیم اظهارداشت: متاسفانه تعدادی از کارکنان شهرداری ویسیان  پس از جلسه‌ای که با اعضای شورای شهر و شهردار در رابطه با حقوق معوقشان  داشتند به دلیل چالش و اختلافی که در جلسه پیش آمده برای فضا سازی رسانه‌ای اقدام به قفل کردن درب شهرداری می‌کنند.

وی با بیان اینکه پرسنل شهرداری ویسیان حدود هفت ماه حقوق معوق دارند افزود: شهرداری ویسیان یک کارخانه آسفالت ویک کارخانه شن و ماسه دارند که متاسفانه در سال های گذشته  طی یک قرارداد  بسیار ننگین و مساله دار به پیمانکار  بخش خصوصی واگذارکرده‌اند  که این  پیمانکار ادعای خسارت می‌کند و کارخانه‌ها را تحویل نمی دهد.

مدیرکل امورشهری و شوراهای استانداری لرستان عنوان کرد: پرونده  کارخانه های آسفالت و شن و ماسه ویسیان در دادگاه  مطرح است و چنانچه رای دادگاه به نفع شهرداری صادر شود  حدود 200 میلیون اجاره بها این کارخانه‌ها  است  که حتی بیشتر از حقوق ماهیانه کارکنان شهرداری ویسیان است و مشکل مالی نخواهند داشت .

وی بیان کرد: با آزاد شدن کارخانه های آسفالت و شن و ماسه شهرداری ویسیان این شهرداری  مشکل مالی ندارد البته بخشی از حقوق کارکنان شهرداری‌ها از قانون مالیات بر ارزش افزوده  پرداخت می شود.

میرزایی  در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم مبنی بر ریشه مشکلات مالی شهرداری طی ماه‌های اخیر که سبب اعتراضات زیادی از طرف کارکنان شده است چیست؟ گفت: با توجه به اینکه درآمد شهرداری های کوچک بیشتر ازعواید قانون مالیات بر ارزش افزوده تامین می شود که بخشی از آن توسط سازمان شهرداری ها و دهیاری ها از  محل تبصره 2 ماده 39  پرداخت و بخشی دیگر  توسط اداره کل امور مالیاتی استان واریزمی شود.

پیگیری تسنیم نتیجه داد/ حقوق معوق 265 نفر از نیروهای شرکتی راهداری زنجان واریز شد وحیدی: مسائل و مشکلات شهرها و شهرداری‌ها را بررسی می‌کنیم معوقات حقوقی کارگران شهرداری سنندج پرداخت شد

وی تصریح کرد: پرداخت اعتبار به شهرداری‌ها از عواید قانون مالیات بر ارزش افزوده تا دی ماه سال 1400 عدد خوبی بود چون براساس شاخص محرومیت و جمعیت توزیع می شد ولی در تیرماه 1401 پس از بازنگری  قانون واژه محرومیت از قلم افتاده و تنها بر اساس شاخص جمعیت به شهرداری‌ها اعتبار داده می شود  که متاسفانه نمایندگان استان‌های محروم از جمله لرستان به این موضوع توجه نکرده‌اند و همین امر سبب شده میران واریزی شهرداری‌های  استان بسیار کم شده و در واقع دچار یک شوک درآمدی شدند.

مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری لرستان خاطرنشان کرد: طی مکاتباتی که  استان‌ها با وزارت کشور و سازمان شهرداری ها داشته اند در حال حاضرلایحه ای آمده ، در کمیسیون ها مسیر قانونی را طی کرده  که امیدواریم با طرح دوفوریتی در مجلس مطرح و شاخص محرومیت جهت توزیع عواید قانون مالیات بر ارزش افزوده برگردانده شود.

وی اظهارداشت: علت زیاد شدن اعتراضات در شهرداری ها و عدم پرداخت حقوق کارکنان بخشی از آن مربوط به حذف واژه محرومیت از قانون مالیات بر ارزش افزوده جهت پرداخت اعتبار به شهرداری‌ها است.

انتهای پیام/645/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: قانون مالیات بر ارزش افزوده شوراهای استانداری لرستان شهرداری ها کارخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۶۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه

به گزارش همشهری آنلاین،‌ وزارت آموزش و پرورش به عنوان بزرگترین دستگاه اجرایی کشور با داشتن حدود یک میلیون حقوق بگیر، مسئولیت خطیر تعلیم و تربیت ۱۶ میلیون و ۷۰۰ هزار دانش‌آموز را بر عهده دارد که آینده کشور را در اختیار خواهند داشت.

در حقیقت آموزش و پرورش از مهم‌ترین وزارت‌خانه‌های کشور است که به دلیل دخالت مستقیم در تربیت نیروی انسانی نقش مهمی در وضعیت آتی کشور ایفا می‌کند. با این حال این بخش در سال‌های اخیر با مشکلات عدیده‌ای درگیر بوده که به باور کارشناسان یک علت مهم آن تخصیص بودجه نامناسب است.

این وزارتخانه پس از «وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی» و «وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» در لایحه بودجه امسال دولت بیشترین سهم را از منابع و بودجه عمومی کشور به خود اختصاص داده است و البته این سه دستگاه روی هم رفته ۴۲ درصد از منابع عمومی دولت را به خود اختصاص داده اند.

در این میان وزارت آموزش پرورش از نظر مصارف سال آینده ۲۵۱.۴ هزار میلیارد تومان از منابع عمومی دولت دریافت خواهد کرد که ۱۳.۱۷ درصد از کل مصارف دستگاههای اجرایی است.

بودجه این وزارتخانه امسال در بخش اعتبارات هزینه ای ۲۰ درصد و اعتبارات سرمایه ای ۵۱ درصد رشد خواهد یافت ضمن آنکه رشد عمومی بودجه این وزارتخانه نسبت به بودجه سال گذشته ۲۱ درصد و رشد اختصاصی آن ۷۰ درصد در نظر گرفته شده است.

سهم ۹۰ درصدی حقوق و دستمزد از بودجه وزارت آموزش و پرورش

وزارت آموزش و پرورش امسال در مجموع ۲۵۶ هزار و ۸۴۷ میلیارد تومان بودجه در اختیار خواهد داشت که ۲۳۷ هزار و ۱۱۶ میلیارد تومان آن مربوط به بخش هزینه‌ای، ۱۴ هزار و ۲۹۳ میلیارد تومان مربوط به بخش سرمایه ای و عمرانی و ۵ هزار و ۴۴۰ میلیارد تومان مربوط به درآمدهای اختصاصی وزارتخانه است.

با این اوصاف سال آینده بالغ بر ۹۲ درصد بودجه این وزارتخانه در بخش هزینه‌ای مصرف می شود که حقوق و دستمزد شاغلان بخش اعظم آن است.

دی ماه سال گذشته گزارشی منتشر شد که به بررسی میزان تحقق بودجه وزارت آموزش و پرورش در هشت ماهه نخست ۱۴۰۲ پرداخت و نشان می داد بودجه این وزارتخانه تنها کفاف دستمزدها را می دهد.

طبق این گزارش، در دوره یادشده ۶۷.۵ درصد از اعتبارات هزینه‌ای آموزش و پرورش محقق شده اما بیش از ۹۰ درصد آن صرف پرداخت حقوق و دستمزد شده و در عمل به پروژه‌های توسعه آموزشی بودجه چندانی نرسیده است.

با این رویکرد، در لایحه بودجه امسال نیز به طور کلی این وزارتخانه با رشد ۲۲ درصدی اعتبارات روبرو شده است که بودجه «سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس» با رقم ۱۲ هزار و ۲۷۶ میلیارد تومان و ۵۴ درصد رشد، دانشگاه فرهنگیان با اختصاص رقم ۵ هزار و ۵۱۹ میلیارد تومان و رشد ۳۱ درصدی ، سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با ۵۷۹ هزار میلیارد تومان و ۳۱ درصد رشد بیشترین میزان افزایش را در سال جاری تجربه خواهند کرد.

سهم نهادهای زیرمجموعه وزارتخانه از منابع دولت

نگاهی به بودجه سایر سازمان‌ها و نهادهای زیرمجموعه وزارت آموزش و پرورش حاکی از آن است که دولت در سال آینده برای کمک به صندوق ذخیره فرهنگیان ۱۸ هزار میلیارد تومان(همت)، دانشگاه شهید رجایی ۵.۴ همت، خرید خدمات آموزش عمومی و برونسپاری آموزش های فنی و حرفه ای ۱۳۵۴ همت، اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ۹۷۹ همت، سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک ۲۱۶ همت، نهضت سوادآموزی ۳۴۹ همت، باشگاه دانش پژوهان جوان ۱۵ همت، سازمان مدارس غیردولتی ۱۹۸ همت و سازمان ملی استعدادهای درخشان ۱۶۱ همت در نظر گرفته است.

نکته دیگر اینکه در بودجه سال آینده ردیفی برای تامین سرانه دانش آموزی و حمایت و ارتقای پوشش تحصیلی افراد لازم التعلیم در نظر گرفته شده است که رقم آن ۴ هزار و ۹۷۸ میلیارد تومان است.

نکته قابل تامل اینکه شرکت سهامی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که زیر مجموعه وزارت آموزش و پرورش فعالیت می کند، بیشترین جهش بودجه ای را با رشد ۸۶ درصدی تجربه خواهد کرد به طوری که بودجه آن به رقم هزار و ۲۹۴ میلیارد تومان خواهد رسید.

کد خبر 849085 منبع: ایرنا برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش معلمان خبر مهم بودجه کل کشور

دیگر خبرها

  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه
  • شهرداری بر پرداخت به موقع حقوق کارگران نظارت کند
  • اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند
  • تصویری از آلودگی کارخانه سیمان در دورود
  • ماجرای اتمام حجت دانشگاه فرهنگیان با معلمان تازه استخدام شده چیست؟
  • ماجرای مالیات بر عایدی سرمایه چیست؟/ ببینید وقتی قانون تصویب شود چقدر باید مالیات بدهید؟ (فیلم)
  • تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال
  • جذب ۱۰۰۰ میلیارد از تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان
  • ماجرای صف انتظار زوجین و تاخیر در پرداخت وام ازدواج پیگیری شد