Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» نمایندگان در نشست علنی امروز (شنبه ۹ اسفندماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه سال ۱۴۰۰، با ردیف ۴ بند (الف) تبصره ۱۲ ماده واحده این لایحه موافقت کردند.

براساس ردیف ۴ این بند آمده است؛ سقف معافیت مالیاتی موضوع ماده(۸۴) قانون مالیاتهای مستقیم در سال ۱۴۰۰ مبلغ چهارصد و هشتاد میلیون(۴۸۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۰۰۰.۰۰۰) ریال تعیین می شود.

نرخ مالیات بر درآمد حقوق کارکنان دولتی و غیردولتی اعم از حقوق و مزایا(مشمولین تبصره های(۱) و (۲) ماده(۸۷) قانون مالیاتهای مستقیم و با رعایت ماده(۵) قانون اصلاح پاره ای از مقررات مربوط به اعضای هیأت علمی (آموزشی و پژوهشی) شاغل و بازنشسته دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی مصوب ۱۶/۱۲/۱۳۶۸ با اصلاحات و الحاقات بعدی) و کارانه به شرح زیر می باشد:

۴-۱­نسبت به مازاد چهارصد و هشتاد میلیون( ۰۰۰/  ۰۰۰/ ۴۸۰) ریال تا نهصد و شصت میلیون( ۰۰۰/  ۰۰۰/ ۹۶۰) ریال  ده  درصد(۱۰%)

۴-۲ نسبت به مازاد نهصد و شصت میلیون( ۰۰۰/  ۰۰۰/ ۹۶۰) ریال تا یک میلیارد و چهارصد و چهل میلیون( ۰۰۰/  ۰۰۰/  ۴۴۰/ ۱) ریال : پانزده درصد(۱۵%)

۴-۳­نسبت به مازاد یک میلیارد و چهارصد و چهل میلیون( ۰۰۰/  ۰۰۰/  ۴۴۰/ ۱) ریال تا دو میلیارد و صد و شصت میلیون( ۰۰۰/  ۰۰۰/  ۱۶۰/ ۲) ریال : بیست درصد(۲۰%)

۴-۴­نسبت به مازاد دو میلیارد و صد و شصت میلیون( ۰۰۰/  ۰۰۰/  ۱۶۰/ ۲) ریال تا دو میلیارد و هشتصد و هشتاد میلیون( ۰۰۰/  ۰۰۰/  ۸۸۰/ ۲) ریال : بیست و پنج  درصد(۲۵%)

۴-۵­نسبت به مازاد دو میلیارد و هشتصد و هشتاد میلیون( ۰۰۰/  ۰۰۰/  ۸۸۰/ ۲) ریال تا سه میلیارد و هشتصد و چهل  میلیون( ۰۰۰/  ۰۰۰/  ۸۴۰/ ۳) ریال : سی درصد(۳۰%)

۴-۶- نسبت به مازاد سه میلیارد و هشتصد و چهل  میلیون( ۰۰۰/  ۰۰۰/  ۸۴۰/ ۳) ریال: سی و پنج درصد(۳۵%)

میزان معافیت مالیات سالانه مستغلات اشخاص فاقد درآمد موضوع ماده ۵۷ قانون مالیات های مستقیم و مالیات بر درآمد مشاغل موضوع ماده ۱۰۱ قانون مالیاتهای مستقیم سالانه به مبلغ سیصدو شصت میلیون (۳۶۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال تعیین می شود.

بر اساس مصوبه مجلس، شرایط و نرخ اخذ مالیات از حقوق های کارکنان به این شرح تعیین شد؛  سقف معافیت مالیاتی ماهیانه حقوق کارکنان ۴ میلیون تومان در نظر گرفته شد، همچنین مالیات ماهیانه حقوق های بین ۴ تا ۸ میلیون ۱۰ درصد، مالیات ماهیانه حقوق های بین ۸ تا ۱۲ میلیون ۱۵ درصد، ۱۲ تا ۱۸ میلیون تومان ۲۰ درصد و مالیات ماهیانه حقوق های بین ۱۸ تا ۲۴ میلیون تومان ۲۵ درصد،  مالیات ماهیانه حقوق های بین ۲۴ تا ۳۲ میلیون تومان ۳۰ درصد و حقوق های بالای ۳۲ میلیون تومان در ماه مشمول مالیات ۳۵ درصدی می شوند.

منبع: نماینده

کلیدواژه: حقوق کارمند دولتی کارمندان دولتی لایحه بودجه مجلس نرخ مالیات بر درآمد نماینده میلیارد و هشتصد هشتاد میلیون نسبت به مازاد میلیون تومان قانون مالیات دو میلیارد شصت میلیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۴۵۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی پنجشنبه‌ها ۸.۳ میلیارد دلار به کشور ضرر می‌زند

به گزارش خبرنگار مهر، امیر کشانی صبح پنجشنبه در سی و پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید استان اصفهان با اشاره به موضوع تعطیلی روزهای پنجشنبه، اظهار داشت: بررسی عدد و آمارها ب نشان می‌دهد که تعطیلی روزهای پنجشنبه می تواند ۸.۳ میلیارد دلار به تجارت بین المللی کشور ضرر برساند و این ضرر تنها مختص عده‌ای نیست.

وی ادامه داد: ضرر ۸.۳ میلیارد دلاری تجارت کشور با تعطیل شدن پنجشنبه‌ها باعث می شود درآمد ارزی کشور کاهش و نرخ ارز افرایش یابد که تاثیر آن را دقیقاً بر زندگی مردم ببینیم.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان با اشاره به اینکه اصفهان طی روزهای گذشته میزبان هیأت‌های تجاری از ۲۲ کشور عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا بود، خاطرنشان کرد: میزبانی اصفهان از نمایندگان ۲۲ کشور آسیایی نشان داد که بار بسیاری از مسائل کشور را می تواند به دوش بکشد از این رو به نمایندگی جامعه زحمتکش کارگری درخصوص معیشت این قشر نیز باید دست در دست یکدیگر دهیم.

کشانی با بیان اینکه بیش از ۸۰ درصد استان ما جامعه کارگری محسوب می‌شوند، تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی سال گدشته مصوبه گذراند که درآمد بالای ۱۲ میلیون تومان را مشمول مالیات کرد؛ فکر می کنم در بسیاری از جوامع سکولار هم این قسمت خوب بوده اما باید توجه داشت این مالیات ستانی از فردی که زیر خط معیشت درآمد می‌گیرد، زیبنده نظام جمهوری اسلامی که خود را طرفدار تولید و کار می داند، نیست. برداشت مالیات از کسانی که روزانه ۱۲ تا ۱۵ ساعت کار می کنند و باید ماه به ماه مالیات دهند درحالی که برخی افراد را یکی دوسال بعد برای پرداخت مالیات فراخوان می کنند، این زیبنده نظام ما نیست.

وی ابراز داشت: اینجا لازم است که کارگر و کارفرما دست به دست هم دهیم زیرا اگر دولت حداقل معیشت را عددی بالاتر از ۲۰ میلیون تومان اعلام کرده است چه دلیلی دارد کسانی که با عرق جبین کار می کنند اینگونه مالیات دهند؟

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان اصفهان تصریح کرد: شاید رقم مالیاتی که از کارگر دریافت می شود برای دولت عدد بالایی نباشد اما برای کارگر عدد بسیار ناراحت کننده ای است. رسیدگی به این مساله پیامی که به جامعه می دهد این است که برای تولید کارگر ارزش قائل هستیم و امید است با همبستگی روز به روز بسیاری از مشکلات جامعه کار و تولید برطرف شود.

کد خبر 6094955

دیگر خبرها

  • ببینید | روایت گوینده اخبار هواشناسی درباره درآمد ماهیانه‌اش!
  • ادعای بزرگ خبرنگار صداوسیما درباره میزان حقوق ماهیانه‌اش | فیلم
  • تحقق درآمد ۴۴۰ میلیاردی برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
  • سلامی : مالیات باید بر عایدی سرمایه باشد و نه بر تورم/ طرحی به نام حمایت از محرومان، به کام یک درصد مرفه جامعه /هشدار نسبت به تشدید بحران در بازار مسکن
  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه
  • ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم
  • تصمیم مجلس برای فوق‌العاده پرستاری و حقوق کارکنان وزارت کشور
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها ۸.۳ میلیارد دلار به کشور ضرر می‌زند
  • تحقق ۱۲۴ درصدی درآمد حاصل از عوارض ساختمانی در قم