Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوالفضل ابوترابی، در مورد افزایش حقوق سربازان در بودجه ۱۴۰۰ گفت: دولت کشور را به لحاظ امنیتی و شرایط جغرافیایی به چند قسمت تقسیم کرده است که شامل مناطق امنیتی غیردرگیر، مناطق عملیاتی، مناطق محروم و بد آب‌ وهوا می‌شود که حقوق سربازان در هر منطقه با توجه به محرومیت‌ها و مشکلات متفاوت است.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی، افزود: حقوق سربازان در حال حاضر بسیار اندک و ناچیز است و فاصله زیادی با تورم موجود در جامعه دارد ، ماده ۴۹ و ۵۰ قانون خدمت وظیفه عمومی در خصوص نحوه محاسبه حقوق سربازان است؛ در بودجه سال آتی حقوق مشمولان سه برابر میزان دریافتی فعلی آنها در نظر گرفته شده بود، از آنجایی که در بودجه سال آینده قیمت نفت غیر واقعی بودبه احتمال زیاد حقوق سه برابری که در نظر گرفته تعدیل و دو برابر شود و این پرداختی با شرایط جغرافیایی دوران خدمت سربازان تغییر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرح مالیات بر امنیت راهی برای جدایی هزینه‌های سربازی از بودجه

نماینده مردم نجف آباد، تیران و کرون در مجلس یازدهم یادآور شد: اگر طرح مالیات بر امنیت اجرایی شود می‌توان به مرور زمان هزینه‌های سربازی را از بودجه جدا کرد، یعنی مشمولان که به هر دلیلی خود خواسته یا ناخواسته به خدمت نرفته‌اند با پرداخت مالیات بر خدمت سربازی بودجه‌ای اختصاصی برای هزینه سربازان کشور تهیه کرده، امروزه ظرفیت نیروهای مشمول اعزام در کشور بسیار خوب است، اجرای این طرح فرصتی طلایی برای جدایی بودجه از وابستگی به نفت است.

اجرایی شدن این طرح گاهی موجب ترغیب مشمولان برای ورود به نظام و خدمت به کشور می‌شود؛ بخشی مشکلات غایبان نظام وظیفه به مسائل اقتصادی باز می‌گردد
وی ادامه داد: اجرایی شدن این طرح گاهی موجب ترغیب مشمولان برای ورود به نظام و خدمت به کشور می‌شود؛ بخشی مشکلات غایبان نظام وظیفه به مسائل اقتصادی باز می‌گردد که مانع از ورود آنها به خدمت می‌شود.

ابوترابی تاکید کرد: امروز افرادی سربازی نرفته‌اند جزو غایبان محسوب شده و با پرداخت مالیات بر تامین امنیت می‌توانند خدمات دریافت کنند به فرض مثال برای دریافت خدمات اجتماعی نظیر گرفتن گواهینامه باید هزینه‌ای دو برابر نرخ عادی را پرداخت کنند، حدود بیش از ۲ میلیون نفر مشمول غایب در کشور داریم که می‌توان با اجرای این طرح مالیات دریافت کرد و مالیات دریافتی صرف هزینه سربازانی می‌شود که به وطن خدمت می‌کند و این اقدام باعث حل شدن درصد کمی از بیکاری در جامعه خواهد شد.

وی در ادامه تاکید کرد: مالیات بر تامین عدالت با خرید خدمت متفاوت است، در خرید خدمت ناعدالتی بسیار وجود دارد، در خرید سربازی باید ابتدای کار تمام هزینه پرداخت شود؛ در مالیات بر خدمت هر میزان شخص غایب خدمات دریافت کند باید به همان میزان مالیات بپردازد، در لایحه بودجه ۱۴۰۰ موردی از خرید خدمت عنوان نشده است.

بیشتر بخوانید:

ساختار سربازی اجباری باید تغییر کند / پرداخت حقوق سربازان مطابق قانون باشد
آخرین وضعیت طرح اصلاح قانون سربازی در مجلس
عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها خاطرنشان کرد: مجلس با خرید خدمت سربازی مخالف است. باید به سمت مالیات بر تامین امنیت پیش برویم، خرید سربازی فشار به پدر و مادر است، گاهی حتی والدین مجبور به فروش منازل خود می‌شوند تا بتوانند خدمت سربازی فرزندان خود را بخرند و این ظلم است؛ در طرح ارائه شده هم بحث بیکاری و هم عدالت مطرح می‌شود که در بیشتر کشورها اتفاق افتاده و خدمت سربازی برای مدتی به عنوان شغل محسوب می‌شود./

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مالیات بر تامین حقوق سربازان خدمت سربازی خرید خدمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۲۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم

وضعیت معلمان باتجربه که به صورت خرید خدمت آموزشی، ۱۰ سال است در خراسان جنوبی مشغول فعالیت در موسسات طرف قرارداد با آموزش و پرورش هستند، نامطلوب است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، طرح خرید خدمات آموزشی حدود یک دهه است که در کشور در حال اجرا شدن است.

دولت قبل در راستای جبران کمبود معلم در مناطق کم برخوردار و محروم اقدام به اجرای طرحی به نام خرید خدمات آموزشی کرد؛ در این طرح معلم مورد نیاز برای مدارس دوردست توسط شرکت‌ها و موسسات مورد تایید آموزش و پرورش از بین دانش آموختگان دانشگاه‌های مختلف انتخابات و پس از گذراندن گزینش و مراحل مختلف مورد انتظار توسط ادارات کل آموزش و پرورش با برگزاری دوره‌های کوتاه مدت آموزشی به سرکلاس‌های درس فرستاده شدند.

این طرح حدود یک دهه است که در کشور اجرایی شده و برخی نیرو‌های جذب شده در این طرح حالا سابقه تدریس حدود یک دهه‌ای در کلاس‌های شلوغ بالای ۳۰ نفر را دارند.

معلمان با تجربه و دوره دیده‌ای که با کمترین حقوق و دستمزد و آن هم تنها ۷ ماه و نیم در یکسال تحصیلی، علاوه بر مشکلات معیشتی و عدم امنیت شغلی با پرداخت‌های نامنظم روبرو هستند که مشکلات فراوانی را برای زندگی این افراد ایجاد کرده است.

یکی از این معلمان خرید خدمات آموزشی استان خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو با اشاره به اینکه حدود ۷ سال است که به عنوان معلم خرید خدمات آموزشی به کلاس درس می‌روم، گفت: هیچگاه حقوق اندک ما توسط موسسه به موقع واریز نشده است، به طوری که تاکنون فقط سه ماه و نیم حقوق دریافت کردیم و مایقی همچنان مانده است.

وی با اشاره به اینکه حقوق معلمان خرید خدمات آموزشی حتی از قانون کارگری هم پایین‌تر است، افزود: سال‌ هاست که مسئولان و دولت‌های مختلف به ما قول و وعده جذب و تبدیل وضعیت را دادند، اما هیچ اقدامی تاکنون صورت نگرفته و همه این وعده‌ها در حد حرف و شعار مانده است، چرا باید من معلم که با آینده سازان کشور سرکار دارم به جای دغدغه تعلیم و تربیت دغدغه کرایه منزل و معیشت داشته باشم.

این معلم خرید خدمات آموزشی با اشاره به اینکه بیشتر همکاران بنده متاهل و دارای فرزند هستند، افزود: شان و منزلت یک معلم نیست که صبح به مدرسه برود و عصر در تاکسی‌های اینترنتی و ... برای تامین معیشت کار کند، کی فرصت مطالعه و آمادگی برای کلاس درس می‌ماند؟

یکی دیگر از معلمان خرید خدمات آموزشی این استان نیز در گفتگو با دانشجو با گلایه از عدم پرداخت به موقع حقوق ها، گفت: شرکت‌های طرف قرارداد آموزش و پرورش مدارس خصوصی و یا موسسات آموزشی هستند که در تامین منابع مالی مدرسه خود مانده‌اند، این‌ها چطور می‌توانند حقوق ما را تا زمان واریز حقوق‌ها توسط وزارت که معمولا نزدیک اسفند ماه است پرداخت کنند؟

او با اشاره به اینکه چرا در آزمون‌های استخدامی به ازای سنوات خدمت معلمان خرید خدمات آموزشی هیچ امتیازی قائل نشدند، گفت: بنده که هر روز باید هم به کلاس درس بروم و هم برای تامین معیشت شغل دوم داشته باشم، بدون هیچ امتیازی باید با افرادی رقابت کنم که در خانه فرصت خواندن و مطالعه برای آزمون استخدامی دارند؟

این معلم خرید خدمات آموزشی با اشاره به اینکه واقعا از این وضعیت سخت و بغرنج خسته و کلافه شده است، اظهارداشت: همه این‌ها یک طرف مصاحبه‌های روزانه معاونین وزیر آموزش و پرورش که هر روز خبر از تعدیل نیرو‌های خرید خدمات می‌دهند ما را بیشتر آزار می‌دهد و انگیزه را از ما گرفته است.

 

به گزارش دانشجو، وضعیت معیشتی معلمان خرید خدمت آموزشی در مناطق محروم کشور، به واسطه عدم تامین اعتبار به موقع توسط این موسسات برای پرداخت حقوق، در شرایط نامطلوبی قرار دارد و نیاز به تصمیمات منطقی در خصوص تغییر وضعیت این دست از آموزگاران کشور هستیم.

دیگر خبرها

  • مقام روسی: بایدن عقب‌مانده ذهنی است
  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم
  • آغاز ثبت‌نام سربازان برای دریافت مشوق مهارت‌آموزی
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه
  • ثبت‌نام سربازان برای دریافت مشوق‌های مهارت‌آموزی آغاز شد
  • آمریکا: کمک مالی به کی‌یف برای پرداخت حقوق بازنشستگی نیست
  • حساسیت هایی که در نماینده، روشنفکر و مردم نیست
  • مجلس حقوق کارگر را بر مبنای نرخ تورم تعیین کند
  • تصمیم مجلس برای فوق‌العاده پرستاری و حقوق کارکنان وزارت کشور
  • گام بلند پتروشیمی پردیس در تامین امنیت غذایی جهان و حفظ محیط زیست